Wij bieden onze bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met de bescherming en zorg die hiervoor nodig is. Deze beschermd wonen zorg wordt geboden op basis van eigenheid, veiligheid en de zelfstandigheid die hierbij past. De nadruk leggend op het gegeven dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
De door ons verleende zorg is persoonsgericht, passend bij de behoefte van iedere bewoner, ondersteunend aan het leven dat de mensen willen leiden, zowel in groepsverband als individueel.

Ter info:
Weverstay ZorgSaamWonen biedt een zelfstandige woonomgeving met de bescherming en zorg die nodig is voor inwoners van Mussel en omgeving; Stadskanaal, Onstwedde, Vlagtwedde, Ter Apel. Dit zijn plaatsen in de provincie Groningen in het noorden van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *