DCIM/859MEDIA/DJI_0950.JPG

OVER WEVERSTAY

DCIM/859MEDIA/DJI_0955.JPG
DCIM/859MEDIA/DJI_0950.JPG

Weverstay
Weverstay is een woonvorm voor mensen met een beperking die graag zelfstandig willen wonen maar hierbij ondersteuning nodig hebben.

Missie en Visie:
Wij bieden onze bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met de bescherming en zorg die hiervoor nodig is. Deze zorg wordt geboden op basis van eigenheid, veiligheid en de zelfstandigheid die hierbij past. De nadruk leggend op het gegeven dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
De door ons verleende zorg is persoonsgericht, passend bij de behoefte van iedere bewoner, ondersteunend aan het leven dat de mensen willen leiden, zowel in groepsverband als individueel.

De woonvorm is opgericht door de zussen Ada en Wendy Wever.
Ontstaan vanuit de gezinssituatie van Ada.
Ada en haar man hebben vijf kinderen geadopteerd uit Brazilië, drie hiervan hebben niet de mogelijkheid zelfstandig te wonen. Tijdens de zoektocht naar een woonplek die bij hun wensen en idealen aansloot ontstond de wens om zelf een woonvorm te realiseren.

Ada heeft ervaring als ouder van een kind met een beperking, Wendy is ervaren in de bedrijfsorganisatie. Samen met de kennis van onze professionele medewerkers, vormen wij een team dat alle facetten van het beschermd wonen bewaakt.

Onze identiteit is door ons logo perfect weergegeven;
We zijn een woonvorm waarvan de deur voor iedereen openstaat, de rondjes staan symbool voor de verschillende mensen met ieder hun eigen “kleur”. De rondjes bevinden zich deels binnen en deels buiten de beschermende gele cirkel, dit staat voor bescherming waar nodig en zelfstandigheid waar mogelijk is. De verticale lijn symboliseert de doorlopende zorg, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.
Onze normen en waarden zijn gebaseerd op onze christelijke levensovertuiging.

 

Kernwaarden
We willen voor onze bewoners een gezellige, inspirerende woon- en zorgomgeving bieden, die vertrouwd en thuis voelt.
Vanuit het vertrouwen dat iedereen uniek en waardevol is op zijn eigen niveau en manier, vanuit het respect voor ieder mens, leven en werken wij met elkaar. Dit respect staat bij ons voorop

ZorgSaam

Wil je ZorgSaam bij ons wonen? Dat kan. Wil je graag zelfstandig wonen, maar heb je hierbij hulp nodig? Dan is onze woonvorm Weverstay een mooie plek voor jou.

Je krijgt je eigen appartement en wij zijn er om te helpen waar jij dat nodig hebt.
Wil je samen zijn in onze gezellige woonkamer, of kies je voor het alleen zijn in je eigen appartement? Dit kan allebei.