Kom jij deze zomer bij ons werken?

 

Wij zoeken jou, jij bent empathisch en ziet onze bewoners echt. Je ziet een mens met vragen en behoeften, je ziet wat mogelijk is naast zijn beperkingen.

Jouw doel is de best mogelijke zorg verlenen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een woonvorm in Mussel voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Onze identiteit is door ons logo perfect weergegeven;

We zijn een woonvorm waarvan de deur voor iedereen openstaat, de rondjes staan symbool voor de verschillende mensen met ieder hun eigen “kleur”. De rondjes bevinden zich deels binnen en deels buiten de beschermende gele cirkel, dit staat voor bescherming waar nodig en zelfstandigheid waar mogelijk is. De horizontale lijn symboliseert de doorlopende zorg, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Onze normen en waarden zijn gebaseerd op onze christelijke levensovertuiging.

 

We werken in een klein enthousiast team en zoeken voor de zomerperiode nog naar jou. Samen met jou bieden wij persoonsgerichte zorg, passend bij de behoefte van iedere bewoner. Zowel in groepsverband als individueel, ondersteunend aan het leven dat onze bewoners willen leiden. Dit in een veilige en inspirerende woonomgeving.

Wij werken vanuit het vertrouwen dat iedereen uniek en waardevol is op zijn eigen niveau en manier. We willen vanuit dit respect voor ieder mens met elkaar leven en werken. Dit respect staat voor ons centraal.

Wat zoeken wij?

Als begeleider ben je bezig met een mbo 4 opleiding in de richting van zorg en welzijn, of je hebt deze afgerond. Je hebt een proactieve houding en durft vragen te stellen.

Je bent in staat activiteiten te bieden en de bewoners enthousiast te maken om mee te doen.

Je toont initiatief, denkt mee en brengt nieuwe ideeën in. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen. Door jouw en onze inbreng komen we tot een betrouwbaar en goed samenwerkend team.

Je bent flexibel inzetbaar, bereid om onregelmatig te werken en slaapdiensten te draaien, ook in de weekenden.

Wat bieden wij?

  • Een tijdelijk contract van ongeveer 24 uur per week, dit kan per week variëren
  • Brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg

 

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Mail ons dan je motivatiebrief en CV.

 

Weverstay ZorgSaamWonen | Zandtangerweg 31 |9584 AL Mussel | info@weverstay.nl